698 Postcoderoos zonnepanelen geïnstalleerd bij Interpack

Andijk, 19 oktober 2015.

Bij Interpack in Andijk zijn, deels met behulp van de Postcoderoos, 698 dunne film zonnepanelen van het merk MiaSole geïnstalleerd.

1510-Interpack-Andijk-PostcoderoosHiermee is dit project van coöperatie Zonnedak Interpack een van de eerste daadwerkelijk geïnstalleerde Postcoderoosprojecten, projecten waar buurtbewoners kunnen mede-investeren in zonnestroom-installaties en profiteren van een fraai rendement, o.a. door een belastingkorting.

EPC contractor Sun Projects en Hanergy, eigenaar van MiaSole, werken steeds vaker samen bij dit soort middelgrote projecten. Hans Lambrechts, directeur van Sun Projects, is enthousiast over de dunne film zonnepanelen die in dit project zijn gebruikt: ”De Amerikaanse MiaSole’s zijn voor onze installateurs makkelijker te hanteren dan kristallijne panelen, en ook met het S-Flex montagemateriaal hebben we een flinke efficiency-slag kunnen maken, in tijd én geld’.

Ook Hanergy’s wereldwijde senior VP Richard Feng is, tijdens een bezoek aan Hanergy’s Europese hoofdkantoor, bij Interpack persoonlijk poolshoogte komen nemen.

Adri Beerepoot, eigenaar van Interpack, is zeer tevreden met het eindresultaat. Als voorvechter van groene stroom én dunne film zijn al zijn verwachtingen tot dusver meer dan uitgekomen. Ook de deelnemers aan het Postcoderoosproject verschijnen geregeld op het bedrijfsterrein om een kijkje te komen nemen naar hun investering.

2 thoughts on “698 Postcoderoos zonnepanelen geïnstalleerd bij Interpack

Comments are closed.